Hvad laver vi?

 

Harald Karlsen Rådgivning hjælper store og mellemstore virksomheder med at spare energi og penge. Det gør vi ved at lave energisyn i virksomhederne og implementere energi- og miljøledelsessystemer.

De sidste 5 år har vi identificeret energibesparelser for både mellemstore og store virksomheder i Danmark som fx MHI Vestas, B&W Vølund og Vola.

Vi brænder for at finde de bedste besparelser ved at dykke helt ned i vores kunders energidata og se på hvilke andre faktorer, som spiller ind i det samlede energiregnskab.

For os er kunder aldrig ens. Dialog og forventningsafstemning er derfor en høj prioritet, når vi indgår et samarbejde med vores kunder. Vores grundlæggende værdisæt er at forstå kundens behov og levere kvalitet i vores rådgivning.

Harald Karlsen Rådgivning blev grundlagt i 2013 af Harald Karlsen, der har arbejdet med energi og miljø i mere end 20 år, herunder som Global Energy Manager i LEGO samt Energy Management Expert og projektleder ved Danfoss.

Hvem er vi?

Harald Karlsen

Direktør og energisynskonsulent

Keld Wyke

Energirådgiver

Jacob Spedsbjerg

Energirådgiver

Simon Andersen

Energirådgiver

Charlotte Skaaning

Ansvarlig for kommunikation

Hvor bor vi?

 

Vi har kontor i det nytænkende og bæredygtige kontorlandskab, Green Tech Center i Vejle.

Her omgiver vi os med et stærkt netværk af virksomheder, der primært beskæftiger sig med innovative løsninger inden for energi, miljø og klima.

Med den geografiske placering befinder vi os centralt i forhold til vores kunder, der kommer fra både Jylland, Fyn og Sjælland.

Kontakt

HARALD KARLSEN RÅDGIVNING

Green Tech Center, Lysholt Allé 6, 7100 Vejle

+45 30 31 81 40

hk@hkrk.dk

Skriv til os

OM HARALD KARLSEN RÅDGIVNING

Harald Karlsen Rådgivning hjælper store og mellemstore virksomheder med at spare energi og penge. Vi tager udgangspunkt i kundernes behov og ser ikke kun på besparelsespotentialer på tekniske anlæg, men også på besparelser gennem adfærd og driftsoptimeringer. Dét gør, at vi er rigtig gode til at identificere de lavthængende frugter.

VI RÅDGIVER OM

Energisyn
Energiledelse
Implementering
Miljøledelse
Kvalitetsledelse
Arbejdsmiljøledelse

PRAKTISK

Green Tech Center
Lysholt Allé 6, 7100 Vejle

Tlf. 30318140
Mail: hk@hkrk.dk
CVR: 34824894

LÆR MERE

Om os
SMV
Film
Kontakt