Cases

Hvad har vi gjort for nogle af vores kunder?

Energisyn i YIT Danmark

Med et besparelsespotentiale på 12% og tilbagebetalingstid på 1,1 år, var det en positiv oplevelse for YIT Danmark at få foretaget et energisyn.

Energisyn i Mekoprint

Miljøbevidste Mekoprint skulle have foretaget et energisyn. Rapporten fra Harald Karlsen Rådgivning viste et besparelsespotentiale på 17% med en tilbagebetalingstid på 1,6 år.

Energisyn i If Skadeforsikring

If havde allerede fokus på miljø og energi. Alligevel viste rapporten potentielle besparelser på 26% med tilbagebetaling på under 2 år.

Danmarks største certificering i energiledelse

Coop så en god forretning i at blive certificeret i energiledelse. Et nyt system skulle bygges op og 39.000 medarbejdere skulle ændre vaner .

Energisyn i OKNygaard

Anlægsgartnervirksomheden udskiftede 75 biler efter et energisyn. De nye biler kører længere på literen og bidrager til mindre CO2-udledning.

Energigennemgang i Blaaholm A/S

Industrivirksomheden fik et energitjek og 50% i tilskud til rådgivningen via EU-støtte. De valgte at gennemføre næsten alle tiltag.

Energisyn på Hotel Trinity

Hotel og konferencecenter Trinity tog ikke kun energisynet, men igangsatte også en lang række energisynsrapportens tiltag.

Vi hjælper jer med certificering i 4 standarder

Mød nogle af vores kunder

– I de snart 2 år vi har samarbejdet med Harald Karlsen Rådgivning, har de levet op til vores forventninger til kvalitet, overholdelse af deadlines, videndeling og resultater.

Henrik Seemann, PostNord

– Vi har ændret vores rapportering af energiforbruget til vores kunder. Nu oplever vi, at rapporterne bliver læst og at vores brugere handler på dem.

Kim Tygesen, Tønder Kommune

– Vi havde en god og pålidelig sparringspartner i Harald Karlsen Rådgivning. Hvis vi havde en udfordring, fandt de ikke bare én, men flere løsninger, som vi snakkede om, inden vi valgte den rette løsning for os.

Per Abildgaard, B&W Vølund

Kontakt

HARALD KARLSEN RÅDGIVNING

Green Tech Center, Lysholt Allé 6, 7100 Vejle

+45 30 31 81 40

hk@hkrk.dk

Skriv til os

OM HARALD KARLSEN RÅDGIVNING

Harald Karlsen Rådgivning hjælper store og mellemstore virksomheder med at spare energi og penge. Vi tager udgangspunkt i kundernes behov og ser ikke kun på besparelsespotentialer på tekniske anlæg, men også på besparelser gennem adfærd og driftsoptimeringer. Dét gør, at vi er rigtig gode til at identificere de lavthængende frugter.

PRAKTISK

Green Tech Center
Lysholt Allé 6, 7100 Vejle

Tlf. 30318140
Mail: hk@hkrk.dk
CVR: 34824894

LÆR MERE

Om os
SMV
Film

Kontakt