Cases

Energisyn på Hotel Trinity

Hotel og konferencecenter Trinity tog ikke kun energisynet, men valgte også at handle på en lang række af de tiltag, som kom ud af energisynsrapporten.

Danmarks største certificering i energiledelse

Coop så en god forretning i at blive certificeret i energiledelse. Et nyt system skulle bygges op og 39.000 medarbejdere skulle ændre vaner .

Vi hjælper jer med certificering i 4 standarder

Kvalitetsledelse

Arbejdsmiljøledelse

Mød nogle af vores kunder

– I de snart 2 år vi har samarbejdet med Harald Karlsen Rådgivning, har de levet op til vores forventninger til kvalitet, overholdelse af deadlines, videndeling og resultater.

Henrik Seemann, PostNord

– Vi har ændret vores rapportering af energiforbruget til vores kunder. Nu oplever vi, at rapporterne bliver læst og at vores brugere handler på dem.

Kim Tygesen, Tønder Kommune

– Vi havde en god og pålidelig sparringspartner i Harald Karlsen Rådgivning. Hvis vi havde en udfordring, fandt de ikke bare én, men flere løsninger, som vi snakkede om, inden vi valgte den rette løsning for os.

Per Abildgaard, B&W Vølund

Kontakt

HARALD KARLSEN RÅDGIVNING

Green Tech Center, Lysholt Allé 6, 7100 Vejle

+45 30 31 81 40

hk@hkrk.dk

Skriv til os

OM HARALD KARLSEN RÅDGIVNING

Harald Karlsen Rådgivning hjælper store og mellemstore virksomheder med at spare energi og penge. Vi tager udgangspunkt i kundernes behov og ser ikke kun på besparelsespotentialer på tekniske anlæg, men også på besparelser gennem adfærd og driftsoptimeringer. Dét gør, at vi er rigtig gode til at identificere de lavthængende frugter.

VI RÅDGIVER OM

Energisyn
Energiledelse
Implementering
Miljøledelse
Kvalitetsledelse
Arbejdsmiljøledelse

PRAKTISK

Green Tech Center
Lysholt Allé 6, 7100 Vejle

Tlf. 30318140
Mail: hk@hkrk.dk
CVR: 34824894

LÆR MERE

Om os
SMV
Film
Kontakt